Visita Talent – ett nätverk för unga talanger i besöksnäringen

Publicerad 13 jul 2017
Dela:
År 2016 blev startskottet för Visita Talent. Det blev en stor succé och vi fortsätter därför nu med träffar och ett inspirerande program för 2017.

Genom Visita Talent vill vi utveckla näringen, öka attraktiviteten och få fler att både välja och vilja fortsätta en bana inom besöksnäringen. Nätverket ger unga medarbetare möjlighet att växa och utvecklas med likasinnade och vara med och påverka hur näringen ska se ut i framtiden.

Har du en medarbetare du vill lyfta lite extra?

Kriterier för att bli en del av nätverket är att personen är under 30 år och har någon form av ledande befattning. Personalansvar och/eller högre utbildning är meriterande men inte ett krav. Vi premierar framför allt driv och engagemang. Nätverket är till för medarbetare med idéer och visioner om hur vi kan förbättra näringen och som vill vidareutvecklas inom besöksnäringen.

Så går det till

Runt om i Sverige finns flera regionala nätverk, som blir är del i det rikstäckande nätverket. Varje nätverk samlas vid två tillfällen under året, en gång under våren och en på hösten. Nätverket är kostnadsfritt för alla deltagare.

Utöver dessa träffar kommer deltagarna få verktyg löpande och chans att medverka på webinarier framtagna för just detta ändamål.

Vad händer sedan?

Visita Talent är en långsiktig satsning som vi hoppas kommer att växa och rymma allt fler unga talanger under många år framöver. De första träffarna blev succé och gav deltagarna mersmak av fortsatta träffar. Visita fortsätter att stå som arrangör för träffarna under 2017, därefter ser vi hur nätverket kan utvecklas vidare!

Här är datumen för Visita Talents nätverksträffar 2017

Norrköping 27 september (alternativt närliggande ort)
Stockholm 2 oktober
Göteborg 18 oktober 
Östersund 10 oktober 
Luleå 12 oktober 
Malmö 19 oktober

 


Anmäl dina medarbetare nu

Skriv ett kort mejl med kontaktinformation till deltagaren, information om arbetsplats, befattning och varför medarbeten är lämplig för nätverket, samt vilken av orterna ovan som skulle passa bäst att resa till. Skicka anmälan till Malin Bergsvik.