Leadership Academy - en 24 timmars ledarskapsutbildning

Publicerad 8 jul 2019
Dela:
Hösten 2019 genomförs Leadership Academy - en 24 timmars ledarskapsutbildning fylld med kunskap, nätverkande och inspiration.

Den 13-14 oktober 2019 samlar vi näringens mest lovande unga talanger på Bergendal för tvådagars intensivutbildning. 

Dagarna fylls av föreläsningar, workshops, inspiration. Exempel på teman som kommer tas upp är:

  • Hur kan jag påverka andra med hjälp av olika sätt att kommunicera 
  • Vilka kommunikativa förmågor använder jag mest av, hur påverkar det mitt ledarskap och vad jag kan göra mer eller mindre av för att motverka andra 
  • Hur blir jag en bättre lyssnare 
  • Hur kan jag övertyga andra mer
  • Hur kan jag inspirera andra mer
  • Hur blir jag mer tydlig som ledare 

Syftet med dagarna är att medarbetare i besöksnäringen får stöttning och utveckling för att känna motivation att stanna och göra karriär i näringen. Som arbetsgivare är det här en möjlighet att ge sina medarbetare en extra push och motivation utöver det vanliga.

Kriterier för att kunna delta:

- Sökanden måste vara under 30 år

- Har personalansvar

- Har minst 1 års erfarenhet som ledare

Anmäl dig genom att boka utbildningen här och fylla i dina uppgifter. Inkommer många anmälningar kan ett urval av deltagare ske för att skapa spridning mellan företag och geografiskt.  Öka dina chanser att komma med genom att maila en nominering till Magdalena Lindeblad, magdalena.lindeblad@visita.se,
Du kan nominera dig själv, likväl som en kollega eller medarbetare. Senast den 1 september 2019 behover vi ha din anmälan och nominering.  

Vill vill veta: Vem är du och varför vill du vara med i Leadership Academy? 

Kostnad endast 2950 kr + moms inkl utbildning, mat och logi. Dessutom kan du som bor utanför Stockholmsområdet få din resa ersatt, då vi gärna ser sökande från runt om i landet.