Leadership Academy - en 24 timmars ledarskapsutbildning

Publicerad 25 jun 2018
Dela:
Hösten 2018 genomförs Leadership Academy - en 24 timmars ledarskapsutbildning fylld med kunskap, nätverkande och inspiration.

Den 16-17 september samlar vi näringens mest lovande unga talanger på Lejondals Slott  i Bro, för tvådagars intensivutbildning. Leadership Academy är en del i Visita Talent, nätverket för unga talanger i besöksnäringen.

Dagarna fylls av gästföreläsningar, workshops, inspiration med teman som digitalisering, employer branding, kollektivalavtal, fördjupat ledarskap och mycket, mycket mer!

Visita står för resor, logi och dagsprogrammet, till ett värde av 7 000kr *. Det är ett begränsat antal platser så se till att vara ute i god tid, senast den 1:a juli vill vi ha din nominering. Max en person per arbetsplats antas.

Kriterier:

- Sökanden måste vara under 30 år

- Har personalansvar

- Har minst 1 års erfarenhet som ledare


För att nominera en medarbetare/dig själv vill vi veta: Vem är du och varför vill du vara med i Leadership Academy?

Nomineringen mejlar du till Malin Bergsvik, m.bergsvik@visita.se

Syftet med dagarna är att medarbetare i besöksnäringen får stöttning och utveckling för att känna motivation att stanna och göra karriär i näringen. Som arbetsgivare är det här en möjlighet att ge sina medarbetare en extra push och motivation utöver det vanliga.

 *No show-avgift på 2 500 kr utgår för den som inte avanmäler sig innan den 1 september. Gäller dig som blir antagen till programmet.

Bild på Malin Bergsvik

Malin Bergsvik

Regionkommunikatör för Visita Mellersta och projektledare

Medlemsaktiviteter och lokal opinionsbildning. Projektledare Visita Talent, nätverk för unga talanger.

08-762 74 32

m.bergsvik@visita.se