Betalar du för hög hyra? Visitas nya hyresdatabas ger svar

Publicerad 9 maj 2017
Dela:
Bra information om marknadshyrorna på din ort är grunden för att lyckas i hyresförhandlingen med fastighetsägaren. Mot denna bakgrund bygger Visita upp en hyresdatabas. Syftet är att göra uppgifter om marknadshyror för hotell- och restauranglokaler på olika orter lättillgängliga för dig som medlem.

Hyresdatabasen innehåller olika nyckeltal baserat på uppgifter inrapporterade från våra medlemsföretag. Nyckeltalen uppdateras i realtid när fler medlemsföretag skickar in sina uppgifter. För att kunna ta del av hyresdatabasen behöver du själv bidra med dina egna siffror. När detta är gjort kan du se olika nyckeltal för hotell- och restauranger och jämföra dessa med ditt eget.

Urvalet går även att filtrera storleksmässigt och geografiskt ända ner på postnummernivå, förutsatt att minst tio arbetsställen rapporterat in för det valda området. Alla uppgifter presenteras helt anonymt och det går inte att utläsa hyra eller omsättning för enskilda medlemsföretag.

Klicka här för att komma igång och fyll i dina uppgifter. När vi lagt in uppgifterna i databasen skickar vi inloggningsuppgifter till den e-postadress du angett.

För dig som redan bidragit med uppgifter och fått ett lösenord för inloggning kan kan du klicka här för att komma vidare till hyresdatabasen.

Kontakta Gustav Sörberg om du är intresserad eller om du redan har besvarat enkäten och vill ha ett lösenord.