Utställare på Visitadagen 2018

Publicerad 19 apr 2018
Dela:

Samarbetspartner till Visita avseende kortbetalningar.

Torsten Johansson, Kontorschef kontoret Torsgatan Stockholm
Ola Nelson, Kundansvarig kontoret Torsgatan Stockholm,
Thomas Ek, Affärsutveckling kortinlösen.

__________________________________________________________________

SafeSite är en kontaktyta mellan hotell, myndigheter och branschorganisationer där trygghetsrelaterad information kan delas. Genom samverkan förebygger vi brottslighet och skapar de förutsättningar som krävs för att öka både den faktiska och upplevda tryggheten.

___________________________________________________________________

Epidemic Sound är ett musikbolag, vår musik används som bakgrundsmusik i fler än 15 000 hotell, restauranger och butiker. Epidemic Sound skapar kostnadseffektivitet genom att kapa samtliga mellanhänder vilket gör musiktjänsten till den mest kostnadsöverlägsna på marknaden. 

______________________________________________________________________

Finfa hjälper dig som medlemsföretag med rådgivning, information och utbildning kring kollektivavtalad försäkring och pension. www.finfa.se och 010- 45 53 800.

 

_______________________________________________________________________

Hogia Hotel & Restaurant Systems är ett bolag inom Hogia-gruppen som säljer och supportar programvaror anpassade för hotell- och restaurangbranschens ekonomi- och personaladministration.

 

________________________________________________________________________

Trivec - Nordens marknadsledande leverantör av kassasystem till hotell & restaurangbranchen

Med marknadens modernaste kassasystem levererar Trivec helhetslösningar till sina kunder. Trivecs kunder består av allt ifrån kvarterskrogar, nattklubbar, hotell, kaféer till Sveriges största nöjesparker och arenor.

 ________________________________________________________________________

Workforce Management är en av de viktigaste och mest resurskrävande uppgifterna inom hotell och restaurang. Quinyx webbaserade system rymmer allt från schemaläggning, tidsrapportering, uppgiftshantering och egenkontroll, budgetering och internkommunikation. Vi drivs av övertygelsen att schemaläggning och personalplanering kan göras mycket mer effektivt och roligt!

 

________________________________________________________________________

 

Brandskyddsförening

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig ideell förening som arbetar för ett brandsäkrare Sverige. Brandskyddsföreningen är ett ledande kunskapscentrum som ökar framtidens brandsäkerhet och minskar samhällets skadekostnader. www.brandskyddsforeningen.se

 

_________________________________________________________________________

Caspeco har i ca 10 år tillsammans med sina användare inom besöksnäringen utvecklat kraftfulla it-system avseende bokning, betalning, tid, lön, analys och driftsekonomi. Senaste tillskottet i produktsviten är en HR-funktion med ett digitalt verktyg för personalhantering där organisationens välbefinnande mäts- CHR. Verktyget innehåller även mallar för den dokumentation och åtgärdsplan som enligt lag behövs och vars efterlevnad kontrolleras av Arbetsmiljöverket.

____________________________________________________________________________


Hoist Group
är en helhetsleverantör till hotell och offentlig verksamhet. Med mer än 20 års beprövad erfarenhet inom hotellbranschen är Hoist Group marknadsledande inom innovativa höghastighetslösningar för internet, konferensservice, tv-lösningar, boknings- och back office-system. Hoist Group har sitt huvudkontor i Sverige och har totalt 18 kontor runt om i EMEA-regionen.

_____________________________________________________________________________

Nordic Försäkring & Riskhantering AB – Visitas utvalda försäkringsrådgivare
Vi driver och utvecklar er medlemsförmån Visita Försäkringen® - marknadens bredaste och bästa företagsförsäkring. Kom och prata med oss på Visitadagen!

_____________________________________________________________________________

SSF är en ideell förening och drivs helt utan vinstsyfte. Vi har arbetat med säkerhetsfrågor sedan 1934 och överskottet genereras i våra tjänster, exempelvis våra utbildningar.

 

_____________________________________________________________________________

IKEA för företag

IKEA erbjuder dig som företagskund särskild service genom IKEA BUSINESS. Som medlem i Visita kan du handla extra förmånligt och IKEA BUSINESS företagssäljare hjälper dig med allt från planering till bokning av plock, leverans och montering. Läs om Visitas medlemsförmån på IKEA här: http://www.visita.se/medlemskap/medlemsformaner/ikea/ och träffa IKEA på Visitadagen. 

 

_________________________________________________________________________________

365id

Scannar körkort, pass och id-kort och återkopplar äkthet.
Kan verifiera id-handlingars äkthet och kontrollera utgångsdatum,lagra bild på skannad id-handling,  erbjuder support och installationsstöd. 

_________________________________________________________________________________

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger (UHR) presenterar branschens valideringsmodell. Branschens valideringsmodell erbjuds för kockar, servitris/servitör, hotellreceptionist och konferensvärdinna/värd.

 

 

________________________________________________________________________

 

VisitaAkademin erbjuder branschanpassade utbildningar för besöksnäringen. www.visitaakademin.se

 

Kulnet mentorprogram utvecklar ledare inom besöksnäringen www.visita.se/kulnet