Sökresultat • Livsmedelsfrågor (179 träffar)

Visar 10 av 179 träffar
Dela:

  • Sida

    Livsmedelshantering

    Publicerad 18 dec 2015
  • Sida

    Betalfrågor

    Betalningar och den teknik som krävs för att kunna ta emot och göra betalningar. Publicerad 12 okt 2018
  • Sida

    Visitas branschriktlinjer i livsmedelshygien

    Livsmedelslagen består av målsättningar och övergripande krav. Det framgår inte alltid av lagtexten hur kraven ska uppnås och det ger utrymme för flexibilitet, men gör det samtidigt svårare för dig som företagare att veta hur du på bästa sätt uppnår lagstiftningens krav. Publicerad 10 apr 2019
  • Dokument

    Hyresfrågor.pdf

    Publicerad 27 nov 2015
  • Dokument

    Mentimeterfrågor.pdf

    Publicerad 23 nov 2018
  • Nyhet

    Obligatorisk betalning i efterhand av livsmedelskontrollavgifter föreslås

    Vi kan glädjande meddela att Livsmedelsverket nu föreslår att det ska bli obligatoriskt för kommunerna att ta ut avgift för livsmedelskontroll i efterhand istället för i förväg. Publicerad 29 nov 2017
  • Sida

    Frågor och svar

    Vilka är de vanligaste frågorna och vad är svaret? Publicerad 07 sep 2018
  • Sida

    Frågor vi driver

    Besöksnäringen är Sveriges nya basnäring och utvecklingen, tillväxten och jobben som skapas kommer hela landet till del. Från fjällstationen i Abisko via bardisken i Stockholms innerstad till campingen i Skåne. Publicerad 16 apr 2019
  • Sida

    Hyres och fastighetsfrågor

    För hotell och restauranger är lokalerna verksamhetens ansikte utåt. Därför är det geografiska läget, lokalernas utformning och inte minst den specifika hyresgästanpassningen av stor betydelse. Det är viktigt att hyran för lokalen är marknadsmässig för att hyresgästen ska kunna nå lönsamhet och att korrekta skriftliga hyresavtal finns. Publicerad 16 maj 2019